Werkwijze

Hoe gaan we met je boeking om, als je besloten hebt om met ons op reis te gaan?

Bevestiging en aanbetaling
Wanneer je een reis hebt geboekt, ontvang je van ons per mail een bevestiging. Binnen 7 dagen ontvang je de factuur voor de aanbetaling. Indien de reis gegarandeerd doorgaat is de grootte van de aanbetaling de verwachte kosten voor het vliegticket vermeerderd met 20% van de reissom. Indien de reis nog niet gegarandeerd doorgaat bedraagt de eerste aanbetaling 250 euro. Mocht de reis niet voldoende deelnemers krijgen, dan ontvang je de aanbetaling retour. De aanbetaling dien je binnen 7 dagen aan ons over te maken.

Garantiefonds
Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit is een garantieregeling die in geval van faillissement van de reisorganisatie ervoor zorgt dat je je geld terugkrijgt of ervoor zorgt dat je weer naar huis kunt reizen. Boekingen gemaakt vanaf 20 januari 2020 vallen onder deze garantieregeling.

Ticket
Zodra de betaling bij ons binnen is, boeken en betalen wij het vliegticket voor jou. Het e-ticket sturen wij je per mail toe. 

Restant reissom
Het restant van de reissom dien je maximaal 6 weken voor vertrek aan ons over te maken.

Reisbescheiden
Tussen de 8-6 weken voor vertrek ontvang je van ons de bevestigingen van de hotels waar we overnachten. Deze heb je, samen met het e-ticket, nodig voor de aanvraag van het visum.

Visum
Voor China heb je een visum nodig. Hiervoor werken we samen met het visumbureau CIBT. Door deze samenwerking ontvang je, na het invullen van onze accountcode, speciale tarieven. Het visum kun je vanaf 6 weken voor vertrek aanvragen.

Deelnemersbijeenkomst
Een aantal weken voor vertrek organiseren wij een deelnemersbijeenkomst in de omgeving van Utrecht. Op deze manier kun je je reisgenoten leren kennen, maar we vertellen je ook alle details over de reis en over het fotograferen in China.

Herhalingskorting
Mocht de reis je nu zo goed bevallen zijn en je gaat nog een keer met ons mee, dan ontvang je een korting van 10%!

Algemene voorwaarden
Op al onze reizen zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing.