01 december 2019

We zijn weer op Hollandse bodem!

We zijn weer terug op Hollandse bodem en hebben twee geweldige fotoreizen achter de rug. Yunnan with a Tibetan taste maakte zijn naam waar. We hebben Tibet gevoeld, geroken en geproefd. De natuur was overweldigend, de mensen hartelijk en warm en de cultuur boeiend. Yangshuo voelde weer betoverend. De bijzondere karstbergen, kleine dorpjes en mooie excursies.

De volgende reviews hebben we ontvangen over de 'Yunnan with a Tibetan taste' reis:

 

"China is geweldig mooi, groot en gevarieerd, als fotograaf heb je altijd genoeg uitdaging. Als je meer dan dit wil moet je er met Fotoreizenchina heen gaan."

"Super leuke, enthousiaste begeleiding door Annemieke en Ronald. Het eten in China is fantastisch en dankzij de goede keuzes van Ronald geen rare gerechten (misschien wel gegeten maar niets van gemerkt). Veel reizen maar dat is nodig om alle locaties te bezoeken maar was goed te doen. Vond 8 deelnemers prima, groep moet vooral ook niet groter zijn."

"Absolute aanrader !!"

"Mooie reis met mooie fotogenieke locaties."

"In deze reis door China ga je in twee weken langs uitersten: wolkenkrabbers, kleine dorpjes waar de tijd stil staat, bouwval naast nieuwbouw, uitgestrekte meren, hoge besneeuwde bergen, oude vriendelijke mensen in armoedige omstandigheden en rijke egocentrische jongeren, helder schone bedden en gore stinktoiletten. Ik heb het nu voor de derde keer ervaren. En verklaar mezelf opnieuw compleet verliefd op dat wonderbaarlijke land."

 

We maken ons weer op voor de reizen in het voorjaar van 2020. De reis naar Yunnan (vertrek 21 maart 2020) gaat definitief door, we hebben voldoende aanmeldingen!